top of page

Leasing

De fiets is vandaag hét ideale en meest ecologische vervoermiddel om je te verplaatsen.

De ellenlange files en het grote parkeerprobleem zijn een feit. 

Daarom is de fiets het ideale alternatief om de weg naar het werk te overbruggen. 

Dankzij deze routine haalt u moeiteloos uw portie dagelijkse beweging zonder dat u hier extra moeite moet voor doen.

Wij werken samen met 4 grote Lease maatschappijen KBC fietsleasing, Team cyclis, Lease a bike, O2O en B2bike.

Onze ervaring helpt u de ideale fiets te kiezen die het meest bij uw behoefe past.

kbc.png
cyclis.png
logo-c-tec.png
O2O_dubbelslogan.png
Voor de werknemer
b2bike_logo_202x52.png
leasing1.jpg

Voor de werknemer

Het is fiscaal zeer interessant ! U ruilt maandelijks een klein deel van uw brutoloon in om tijdens de leasingperiode zorgeloos gebruik te kunnen maken van een fiets naar keuze.  

U doet hier zo’n 30% tot 40% voordeel mee. Daarenboven ontvangt u een fietsvergoeding tot €0.23/km en kan u bij afloop het leasecontract zeer voordelig afkopen of zelfs kiezen voor een nieuwe fiets.

Wij staan u bij met persoonlijk advies in onze vernieuwde showroom waar u de fietsen kan bekijken en uittesten zodat u zeker de juiste fiets kiest. U heeft bij ons een ruime keuze in kwalitatieve topmerken met een prima naservice zodat ook uw droomfiets in topconditie blijft.

Voor de werkgever

Voor de werkgever

Als werkgever kan u ervoor kiezen om kwalitatieve fietsen aan te bieden aan uw werknemers. Op die manier kan u uw werknemers een extra voordeel gunnen. 


Door uw werknemers te stimuleren om al fietsend naar het werk te komen, dalen de gezondheidsrisico’s en stijgt zowel de productiviteit als het energiepijl ! 

Daarnaast past dit ook in ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’, helpt u mee om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en krijgt de onderneming een duurzaam imago. 

Bovendien kan het aanbieden van leasefietsen geheel kostenneutraal gebeuren. Indien men dit kadert in woon-werkverkeer, zijn de kosten 100% aftrekbaar in een operationele leasing. 

In samenhang met het aanbieden van een extra voordeel (flexibele verloning) en een verrekening met het brutoloon, kan het bedrijf de kosten volledig recupereren.

Omdat wij weten dat uw personeel alleen het beste verdient en het moeilijk is om tijd vrij te maken om naar onze showroom te komen, kan u bij ons een afspraak maken zodat wij met een vloot elektrische testfietsen bij u op het bedrijf komen. Bijgevolg maakt u kennis met onze kwaliteitsfietsen en geven wij graag een woordje uitleg.
Neem contact op met ons voor een afspraak!

Hieronder vindt u de links naar de leasebedrijven waar u nog meer info kan vinden. 

leasing2.jpg
kbc.png
cyclis.png
logo-c-tec.png
O2O_dubbelslogan.png
b2bike_logo_202x52.png
bottom of page